DRA. ELVIRA RÓDENAS GARRIDO

Esthetic medicine and plastic surgery doctor.

Deputy President of the Spanish Society for Esthetic and Plastic Surgery Medicine.

President of the Esthetic and Plastic Surgery Medicine Association at the Bar of Doctors in Madrid.

Director of ‘Estudio Estético’.

‘We have been working with SkinClinic and Cayetano Gutiérrez for nearly 10 years; we create and improve the formulations that have proved more successful so that we can treat skin disorders and slow down the aging skin processes. With such a wide range of products we can offer our patients many different alternatives to treat their skin problems as well as specific treatments for specific skin disorders.

We have also included these products in our post-op protocol to enhance and speed up results. Our patients have become ‘addicted’ to these products; once they try them for the first time, the look no more. They are far superior to any other products we can find in beauty shops or chemists as they have many active ingredients and the ratio value for money is superb!’


Chúng tôi đã dùng Skinclinic và hợp tác cùng Mr Cayetano hơn 10 năm nay. Chúng tôi bào chế và nâng cấp công thức điều trị vấn đề da và làm chậm lại quá trình lão hóa và chúng tôi đã nhận được rất nhiều thành công. Với sự đa dạng trong sản phẩm điều trị, chúng tôi có thể lựa chọn sản phẩm dưỡng thích hợp cho bệnh nhân, cũng như chỉ định các sản phẩm đặc trị chuyên sâu cho từng vấn đề da.

Bản thân là nhà phẫu thuật thẩm mỹ và am hiểu về dược, Tôi có thể kê toa những sản phẩm giúp bệnh nhân của Tôi nhanh chóng hồi phục sau phẫu thuật thẩm mỹ. Bệnh nhân của chúng tôi nghiện SkinClinic và họ không muốn dùng gì khác ngoài SkinClinic.

SkinClinic là thương hiệu tuyệt vời mà bạn không thể tìm thấy ngoài các shop mỹ phẩm. Bạn không thể tìm đâu 1 sản phẩm có thành phần hoạt chất hiệu quả và xứng đáng với giá tiền như vậy.

← Bài trước Bài sau →