DR. ANTONIO GONZÁLEZ-NICOLÁS

Plastic surgery, esthetic and repairing medicine.

Director of INSTIMED – Esthetic surgery department.

‘We have been using your products since 2001 and there are two things I must highlight: first, the high satisfaction rate among our patients and secondly, the kind and exclusive service we receive from everyone at CARMADO Lab, starting with the Managing Director. We, at INSTIMED, and our patients are very pleased with your services. 

SKINCLINIC has become one of the most sought after brands among those demanding patients who look for innovating cosmetics that help them to have a clean, spotless and healthy skin. With the wide range on offer we can cover all the needs to prevent and solve different facial and body skin problems. We have also introduced other SKINCLINIC products in our plastic surgery post-op protocols because these products enhance the improvements made by plastic surgery.


Chúng tôi đã và đang sử dụng SkinClinic từ năm 2001 và có 2 điều Tôi muốn nhấn mạnh: Điều đầu tiên, khách hàng cùa chúng tôi rất hài lòng với kết quả SkinClinic mang lại. Điều kế tiếp, chúng tôi đánh giá cao sự phục vụ chuyên nghiệp, tận tình của đội ngũ SkinClinic, sự chu đáo bắt đầu ngay từ ngài giám đốc điều hành. Chúng tôi, INSTIMED, rất hài lòng với sự chuyên nghiệp của SkinClinic.

SkinClinic đã trở nên nhãn hàng uy tín giúp các khách hàng khó tính và không ngừng đòi hỏi của Chúng tôi có làn da sạch, không đốm nâu và khỏe mạnh. Đa dạng trong sản phẩm dành cho mặt và body. SkinClinic còn giúp tôi có giải pháp tốt trong việc chỉ định sản phẩm chăm sóc sau phẫu thuật thẩm mỹ.

← Bài trước Bài sau →